Rekrytering & Matchning

FlexFolk symbol

Söker ni personal till ert företag?

Är ni i behov av tillfälliga eller långsiktiga lösningar på personalfrågan?

Vi på FlexFolk är medvetna om att man oftast inte har tid att annonsera, intervjua och kolla upp referenser. Tanken med vår rekryteringstjänst är att du slipper detta och istället gör det åt dig så att du istället kan fokusera på att driva ditt företag och FlexFolk tar på sig rekryteringsuppdraget åt dig.

Flexfolk Group AB är bryggan mellan arbetsgivaren och arbetssökanden där våra rekryterare har varit aktiva inom branschen i många år och har skapat ett brett nätverk av både företag och arbetssökande, vilket ger oss tillgång till en stor databas med kandidater som söker arbete inom alla möjliga branscher.

Tack vare vårt samarbete med andra aktörer inom branschen och vår personliga process kan enkelt hitta den perfekta kandidaten till er tjänst. Våra kandidater är redan kartlagda, rustade, coachade och redo för sin nästa utmaning!

Flex Folk

Majoriteten av våra kandidater har rätt till någon form av stöd från Arbetsförmedlingen, oftast Nystartsjobb. Det är ett ekonomiskt stöd som utgår till arbetsgivaren vid en eventuell anställning.

För mera info om nystartsjobb:
Nystartsjobb för arbetsgivare - Arbetsförmedlingen

För mera information: kontakta oss på Rekrytering och Matchning
E-mail: rekrytering@flexfolk.se
Tel:  073-623 42 32